Wednesday, February 15, 2012

Gigi rabbit itu



     Hish ai kenan betul rabbit teeth dia tu. haha. Well, aku kan memang suka tengok gigi orang .hahaha and aku rasa lelaki yang gigi ada slack2 sket ni comel lah. aummm! haha.


     Well, bila tengok vanilla coklat for the first time, terus ai terjatuh hati gedebuk gedebak! haha. Tenung punya tenung baru lah perasan eh2, dia ni aiman mentor kan? haaa kau. Bila tengok2 kat internet, betul lah dia! Time dia kalah mentor dulu dah agak da. No worries muka bole jual. haha.


      Lepas ni bole la berlakon laki. Confirm ade job sebab bukan takat muka je tapi bakat pun ada. Maybe bakat lakonan dia lebih daripada nyanyian? Lagi satu dia ni tinggi ala2 model gitu. Kalau badan bole lagi ketak2 sket lagi awesome nihhh! haha.


      Apepun, all the best lah dekat u wahai Aiman Hakim Ridza. Ai suka kalau u dengan Izara tu tapi katanya dah ade girlfriend? eh?




hatiku berkata: sukanyaaaaa gigi rabbit u. haha

4 comments:

  1. kehkehkeh ai tahu yu mesti minat gigi diaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha u memang tau ai kaa... haha

      Delete
  2. teringin nak tengok jugak vanilla coklat yang semua orang tengah gilakan ni. hahaa

    ReplyDelete