Friday, April 1, 2011

Tak tau bila nak jumpa yong

ok, before ni kawan aku si nashra pindah washington kan? ingat tak aku pernah cerita?
kalau tak ingat,jenguk sini jap.
Sekarang, yong pulak yang nak pergi sana .
hai..nape lah gamaknya amerika tu suka sangat curi kawan2 i?!! Lepas ni sapa pulak nak pergi? hah?ha? sedih tauuuuu

Umi yong dapat tawaran kerja ke sana so, sah2 la anak-anaknya mengikut kannnn..
So, ape yang aku tau, yong akan pergi bulan 5,6 ni. Aku tak sangka la pulak cepat eh3..
Currently yong ni dok kat putrajaya .aku pulak kat jeram ni hah. Kau tak tau jeram katne? Baik kau google sekarang! heheh..

Yang pastinya, jauh la rumah kitorang ni hah and then aku pun jenis yang payah sikit nak dpt approval kuar rumah ni so, hmmmppphhh...

nanti, mesti aku rindu nak hug yong.
nanti, mesti aku rindu nak tengok yong jadi hyper
nanti, mesti aku rindu nak dengar yong sebut tagline dia, FABOLOUS!
kesimpulannya, nanti aku mesti rindu yong... 


Aku harap dapat dapat jumpa yong before dia pergi..


yang tudung kuning tu lah yong ! :)

yong and me

harap lepas ni kita jumpe lagi... :)



5 comments:

  1. alaaaa, nanti jumpa lahhh :D huhu nasib baik kau ambik gambar aku yang lawa hehehehe :P

    ReplyDelete
  2. harap harap dapat jumpa yong sebelum dia pergi :)

    ReplyDelete
  3. yong : haha. gambar terbaik je dlm nih :P
    syidah : kau cuti ari pe?

    ReplyDelete
  4. kita x sabar nak jumpa yong!!!!

    ReplyDelete
  5. mummy : haha.. mummy ade kwn msia baru kat dc nanti! :)

    ReplyDelete